Hell like a burning Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hell...Heaven....all into a dysfunctional mix

HomePortalGalleryLatest imagesSearchRegisterLog in

Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Lina Inverse
Little child
Lina Inverse

Number of posts : 6
Personaj 2: : Mion Sonozaki
Img. pers. 2 : Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) HigurashiIconsSet180
Registration date : 2008-12-25

Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) Empty
PostSubject: Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)   Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 12:01 pm

Salut. Ma scuzati dar nu dau numele real...oricum, cei mai multi ma stiti ca Lina de pe Magic Night...am 16 ani (pe 21 iunie fac 17), am parul saten da vreau sa ma vopsesc roscata (cred ca se stie de ce), sunt o fire sfanta in fata profilor dar scapata de la nebuni in pauze si casa...ascult orice fel de muzica mai putin manele (iubesc muzica japoneza, si melodiile lui Within Temptation), sunt o mare fana Harry Potter si iubesc mult animalele. Idolul meu a fost Steve Irwin (vanatorul de crocodili) si de la el mi-a venit ideea sa ma fac medic veterinar. Daca nu se poate, as vrea sa lucrez ca voluntara la o organizatie de salvare a animalelor.
am o pasiune pt morti si...cam atat
hai ca v-am povestit toata viata mea...daca aveti intrebari le astept si ma bucur sa va cunosc...
daca aveti intrebari, le astept...a si n-am murit...inca lol!
Back to top Go down
http://www.magicnight.co.nr
Shion Sonozaki
Little child
Shion Sonozaki

Number of posts : 18
Registration date : 2008-12-24

PostSubject: Re: Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)   Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 4:07 pm

Heya Lina ! Ma bucur ca ai venit pe aici..am o intrebare:u cum vrei sa mori?tot mancata de alien?
Back to top Go down
Lina Inverse
Little child
Lina Inverse

Number of posts : 6
Personaj 2: : Mion Sonozaki
Img. pers. 2 : Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) HigurashiIconsSet180
Registration date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)   Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 8:21 pm

pey da ne....stii cat imi place mie de ala Razz
Back to top Go down
http://www.magicnight.co.nr
Blauen Rosen
Hell Queen
Blauen Rosen

Number of posts : 1212
Personaj 2: : L
Img. pers. 2 : Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) Icon3434534
Registration date : 2008-11-16

PostSubject: Re: Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)   Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) I_icon_minitimeThu Dec 25, 2008 8:37 pm

hey there^^
Nice to meet you, I'm Rosen.
Imi pare bine sa te cunosc^^..Lina...^^
Happy fun and have posting^^
Back to top Go down
https://heaven-hell.forumotion.net
Sponsored content

PostSubject: Re: Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)   Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa) I_icon_minitime

Back to top Go down

Hello everybody (vedeti sa nu va caute moartea pe-acasa)
Back to top 
Page 1 of 1